Vad innehåller mitt Pro Kit?
1x 10ml Classic Tobacco 18mg e-vätska, 1x Clearomiser, 1x Pro Batteri (950 mAh), 1x USB Pro laddare, 1x manual.
Hur fungerar EQ Pro Kit?
EQ Pro Kit består av ett litiumbatteri och en clearomiser (den delen du fyller med e-vätska.) När du skruvat samman batteriet och clearomisern är ditt Pro Kit monterat. För att sätta igång batteriet trycker du 5 gånger i en följd på knappen. Håll sedan in knappen när du puffar. Detta aktiverar batteriet som värmer förångaren (coilen) och gör e-vätska till ånga. Den blå lysdioden på knappen tänds när du trycker på knappen.
Hur länge varar en fylld clearomiser innan jag måste fylla på igen?
Det beror lite på din ”rökteknik”, men du bör kunna avnjuta ca 300 bloss (eller motsvarande ca 30 cigaretter) på en fylld clearomiser. Vi rekommenderar att du har minst en tredjedel e-vätska i din clearomiser för bästa möjliga smak.
Hur sätter jag på och stänger av mitt Pro Kit?
För att slå på ditt batteri trycker du 5 gånger på knappen i snabb följd. Lampan på knappen blinkar 3 gånger för att visa att det är på/av. Du vet att ditt Pro Kit är avstängt om dioden inte tänds när du trycker på knappen. Vi rekommenderar att du stänger av ditt Pro Kit när du inte använder den under en längre tid.
Hur länge varar mitt Pro Batteri innan jag behöver ladda det igen?
Det beror lite på din ”rökteknik” men det bör räcka till fyra fulla fyllningar av din clearomiser innan det är tid att ladda igen.
Hur använder jag mitt Pro Kit?
Efter det att du satt på batteriet trycker du in knappen samtidigt som du tar ett bloss. Du kan trycka in knappen 1 sekund innan du tar ditt bloss för bästa effekt. Detta gör att förångaren som hettar upp e-vätskan hinner värmas upp till rätt temperatur. Dioden på batteriet lyser när du trycker in knappen.
Hur vet jag om jag överanvänder mitt Pro Kit?
Efter 10 sekunder av intensivt användande kommer batteriet slå av och knappen blinkar 5 gånger. Denna mekanism är utformad för att säkerställa att batteriet och clearomisern hålls inom normala temperaturer och att inte blir skadade. Detta kommer inte att påverka ditt batteri. Du kan börja använda ditt Pro Kit genast igen. Ta det lugnt bara!
Hur lång tid tar det att ladda mitt Pro Batteri?
Det tar ca 4 timmar att ladda batteriet fullt. Vi rekommenderar att endast använda EQ väggladdare om du ska ladda i vägguttaget. Detta beror på att tex laddare till mobiltelefoner har en högre effekt vilket kan förstöra batteriet.
Hur vet jag att mitt Pro Batteri måste laddas?
När ditt batteri börjar ta slut kommer knappen att lysa rött när du tar ditt bloss. Detta indikerar att batteriet håller på att ta slut och behöver laddas. När det börjar lysa rött har du ca 20% kvar att använda.
Hur vet jag att mitt Pro Kit laddar, och är laddat?
När du ansluter ditt Pro batteri till USB-laddaren med laddningskabeln kommer batteriknappen tre gånger för att visa att den laddas. Lampan på Pro Laddaren kommer sedan att lysa rött och när batteriet är fullt kommer lampan på laddaren att lysa blått. Nu är det bara att använda ditt batteri igen.
Hur ofta ska jag byta mitt Pro batteri?
För att få den bästa EQ upplevelsen, och få ut det mesta av din clearomiser rekommenderar vi att du byter batterierna regelbundet. Vid normal användning bör du byta batteriet var 4-6 månad. Du kan köpa extra/nya batterier här.
Vad innehåller EQs e-vätska?
Varje EQ e-vätskeflaska innehåller 0.6%, 1.2% eller 1.8% av det amerikanska läkemedelsgodkända (USP) nikotinet och USP propylenglykol som tagits fram för att vara extra skonsam för halsen och för att ge dig en större njutning vid varje bloss. Våra e-vätskor innehåller också naturliga och artificiella smakämnen.