Måste jag skapa ett konto för att kunna handla?
Nej, du behöver inte skapa ett konto för att kunna handla. Däremot skapas det automatiskt ett konto i samband med att du genomför ditt första köp. Ett lösenord skapas och skickas till din mail.
Jag har inget konto. Hur skapar jag ett?
Har du Facebook kan du skapa ett konto genom att trycka på logga in / registrera med Facebook under mitt konto. Annars skapas automatiskt ett konto när du lägger din första beställning.
Vem kan ha ett konto?
Alla som är över 18 år kan ha ett konto hos oss.
Hur gör jag om jag glömt mitt lösenord?
Där finns en liten rubrik under rutan för lösenordet. Trycker du på rubriken (glömt ditt lösenord) får du fylla i den mailadress som du använt dig av vid registrering. Därefter skickas ett mail till dig med vidare information om hur du återställer ditt lösenord.
Hur kan jag uppdatera min kontoinformation?
Genom att logga in på ditt konto kan du när som helst uppdatera eller ändra din kontoinformation. Du använder din e-postadress som användarnamn och ditt lösenord som du fått per mail. På nästa sida kan du uppdatera din kontoinformation, redigera din leveransadress, ändra lösenord eller se din orderhistorik.
Kan jag ändra min mailadress?
Du kan när som helst ändra din angivna mailadress. Du loggar bara in på ditt konto med din mail och ditt lösenord. Inne på ditt konto kan du sedan ändra till vilken mailadress du än vill. Din nya mail blir sedan ditt nya användarnamn.
Hur avregistrerar jag mig från nyhetsbrevet?
Du kan enkelt avregistrera dig från nyhetsbrevet genom att klicka på länken unsubscribe längst ned i det sista mailet du fått. Du kommer dock gå miste om en massa fantastiska erbjudande framöver 😃