EQ Club – nya filter direkt i brevlådan

EQ Club Medlemskap

Garantera tillgången till fräscha filter

EQ ClubAlla som har invigts i den fräscha världen av e cigg vet hur vansinnigt frustrerande det är om ens filter tar slut, eller om ens batteri är helt oladdat, när man blir som mest sugen på att ta sig några e bloss. Vi på EQ Cigs erbjuder nu medlemskap i EQ Club, där du som medlem kan beställa prenumeration av EQ Cigs filter så att du slipper oroa dig för att stå utan.

Minska risken att falla tillbaka till osunda vanor

Att röka är en vana, oavsett om man röker el-cigaretter eller den äldre generationens farligare variant. Med eller utan nikotin så vill man kunna ta sig ett bloss när andan faller på – efter maten eller tillsammans med morgonkaffet till exempel. Om man då skulle råka stå utan filter till sin e cigg en dag – bara för att man glömt beställa nya, så är risken stor att man faller tillbaka till vanliga, skadliga cigaretter igen. Är man medlem i EQ Club så minskar den risken avsevärt eftersom man alltid har ett jämnt flöde av e cigg filter och inte kan «glömma» att beställa.

Du väljer fritt ur det breda sortimentet

Din order av EQ Cigs månatliga filter bestämmer du själv över. Du kan välja fritt ur EQ Clubs stora sortiment av filter, smak, nikotinhalt och – givetvis – antal. Varje paket innehåller fem filter och varje filter motsvarar cirka 20 cigaretter, eller ett vanligt cigarettpaket.

Ändra, pausa eller avsluta din prenumeration när som helst

Du kan när som helst göra ändringar i din prenumeration – givetvis utan kostnad – och du är fri att pausa den, eller avsluta den, när som helst. EQ Club har ingen uppsägningstid, inget strul och inga dolda avgifter. EQ Club är helt enkelt EQ Cigs service till alla lojala E cigg anhängare.

Kommentera