Det snabbaste och säkraste sättet att ladda din e-cigg

Tänk om sköldpaddan kunde springa lika snabbt som haren? Då skulle han va säker i sitt skal OCH kunna springa ifrån kaninerna. På EQ Cigs är detta vad vi siktar på med vår laddningsteknologi – snabbt och säkert.
Här är vår guide för att ladda din e-cigg snabbt och problemfritt.

Varning! Hög spänning!

Precis som när du laddar någon annan enher, se till att effekten på din kabel matchar din e-cigg. Ett bra sätt att veta säkert är att använda originalladdare till dina produkter. Ta vår USB laddare till exempel. Den har en spänning på 4.2V som matchar våra 4.2V EQ batterier. Om din laddare har en högre spänning än ditt batteri riskerar du att kortsluta eller överhetta ditt batteri.

Lätt på din PC

Du kan ladda dina EQ Cigs genom att plugga in din EQ USB laddare eller kablar i din PC eller laptop. Kom ihåg att om du laddar andra prylar på samma PC så tar det längre tid. (Så vänta kanske lite med din smartphone.) Det snabbaste sättet att ladda dina e-cigg är i vägguttaget. Återigen så rekommenderar vi att du använder en originalladdare som vär EQ Väggadapter med 5V som säkert laddare alla våra e-cigaretter och batterier. OBS! Använd ingen smartphone laddare då dom ofta har en högre uteffekt som kan skada eller överhetta ditt batteri.

Undvik fallgropar

Det finns så många olika typer av e-cigaretter på marknaden så du kan troligen hitta en USB laddare som passar ”gängorna” på ditt batteri. Men många av ”no-name” laddarna är dåligt tillverkad och vi garanterar att dom inte går igenom den rigorösa testning som vi utför. Om ”no-name” laddaren inte har samma effekt och spänning som din e-cigg kan det ta ÅR att ladda den. I värsta fall överhettar den ditt batteri. Och om du inte använder en EQ laddare med din EQ produkt så gäller inte garantin. D’oh!

Ladda inte över natten

Vi designade vår Start Box och Premium Box att sluta ladda så fort ditt batteri eller Premium Paket är fulladdat. Vi rekommenderar ändå att du tar ur din EQ produkt ur laddaren när den är fulladdad. (Du vill använda den ändå, eller hur?) Bara så du vet, våra lithium batterier varar ca 250-300 laddcykler innan du behöver köpa ett nytt. En laddcykel är allt från 10 minuter till två timmar; så du bör alltid ladda ditt batteri när det är helt slut. Vape on!

2 tankar om “Det snabbaste och säkraste sättet att ladda din e-cigg

  1. Miqa says:

    Jag har inte rökt en vanlig cigarett sedan den 22/2-13. Jag är övertygad om att e-ciggen har hjälpt mig att sluta med vanliga cigaretter och att jag inte skulle ha klarat det utan e-ciggen. Mycket nöjd kund!

Kommentera