Därför är ”vejpare” mer attraktiva än rökare

Hösten är här och vi har grävt fram våra tjocktröjor, mössor och vantar. Och självklart är allt utan cigarettrök. Det är för att vi vejpar EQ Cigs!

Våra superfräscha ylleplagg fick oss att tänka på dom andra fördelarna e-cigg har jämfört med cigaretter. Och, hur konstigt det än låter, varför vejpare kanske till och med ser bättre ut än rökare. Vi går igenom varför…

Fräscha kläder

Det är inte bara våra yllekläder är säkrare med e-cigg. Eftersom e-cigg inte förbränner någon tobak så får du inga märken efter aska på din vita t-shirt. Eller värre, brännmärken från cigarettfimpar. Håliga tröjor är inte så snyggt.

Fakta om huden

Rynkor kan vara coolt. Bara fråga Clint Eastwood, Luke Perry eller Helen Mirren. Men du vill inte ha rynkor i förtid. Det är precis vad som händer med rökare. Att man kisar av värmen från cigaretten och för att hålla rök borta från ögonen gör att det bildas rynkor runt ögonen. Rökare löper tre gånger större risk att få dessa rynkor i förtid.

Tobaksrök torkar även ut huden. Det är därför som rökare ibland har en gråaktig ton i huden. Som spöken från en skräckfilm kan du se att dom stirrar på dig genom fönstret till puben när du njuter av din e-cigg inomhus.

Oh, just det, även kallt väder torkar ut huden. En annan bra anledning att njuta av din e-cigg i värmen inomhus. Vid brasan, med ett generöst glass vin och din EQ Cig.

Perfekt hår

Att ta en cigarettpaus är även dåliga nyheter för ditt hår. Inte nog med att du får en ruffsig frisyr av regnet, tobaksrök klamrar sig fast i håret och får det att stinka av cigaretter. Usch!

Och hur är det med din mun? Det är inte bara din andedräkt som rent ut sagt luktar skit av cigaretter. Tobaksrök orsakar även gula tänder och fläckar på tänderna. Det är inga goda nyheter för den som vill ge någon en puss på kinden.

EQ Cigs är bättre än gult

Rök cigaretter tillräckligt länge och du märka att dina fingrar och naglar får en gulaktig ton. Vi är förmodligen lite partiska men vi tycker att våra e-cigg med blå diod är mycket häftigare än vanliga cigaretter. Du kan läsa mer om den blåa LED teknologin som vann Nobelpriset här.

Kommentera